Tribo Fuego – Vyhlídka na Vltavu v Bohnicích @ 23/09/2009

Tribo fuego flyer by smeries
Středa, den Tribo Fuega, veselí, ruchů a ohňů. Protentokráte byla vybrána pro řádění lokalita nad Vltavou, vyhlídka v Bohnicích. Začátek jako vždy dunivý, bez ohňu, dokud se někdo neosmělí. První plameny byly zažehnuty a dál se jen stačí dívat na uchvacující podívanou pro uši, oči a mysl. Bubeníci opět zadiktovali svými pracičkami na kůže tamtamů až se rozvibrovávaly poblíž urbanisticky šedé paneláky a hladina Vltavy se začala čeřit. Až do konce bubnovali skvěle, dokonce je museli přemlouvat vlastní dětičky aby už šli domů 🙂 Velice pěkné vystoupení měla slečna v proužkatých punčocháčích, skoro, jako by se s ohněm v ruce narodila.

Pro příště jsem poučen, že na Tribo Fuego akcičky se chodí plně vybaven a tak si pro příště vezmu dálkové ovládátko na foťák, abych měl méně mazanic a více fotek. Pití, aby jsme jej nemuseli handlovat s Lisabonskými plackami … byly fakt dobrý, za lok pití by stály 🙂

Tak tedy na některé z příštích TF akcí se zase uvidíme. Dost keců, stejně tu jste jen pro fotky. Pokud budete chtít nějaké v plném rozlišení napište mi.

Srazy Tribo Fuego @ Hypno.cz
http://www.tribofuego.org/

Štítky .Záložka pro permanentní odkaz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *